2. 2020年度のニュース一覧
  3. Regarding application for exchange program by “TOEFL iBT® Special Home Edition”

To meet the needs of students who are unable to take the TOEFL iBT® test at a test center due to public health concerns, ETS is temporarily offering the TOEFL iBT Special Home Edition test.The test is identical in content, format and on-screen experience to the TOEFL iBT test taken at a test center.It is taken on your own computer at home and is monitored by a human proctor online through ProctorU®.

The test is offered in your country or location. ◦As of April 2, 2020, the test is available everywhere that TOEFL iBT testing is normally available, with the exception of Mainland China and Iran.

Due to the circumstances, the Office of International Affairs, therefore accepts TOEFL iBT® Special Home Edition for internal screening as well as the normal TOEFL iBT® taken at the test center.

Please be sure that you meet the requirements below before applying TOEFL iBT® Special Home Edition.
◾Your computer must meet the equipment requirements for the test, including the installation of the ETS Test Browser and the ProctorU Systems Check.
◾You must have a room that provides an acceptable environment for the test.

If you are planning to submit TOEFL iBT® Special Home Edition score for internal screening, you must consult with the Office of International Affairs before applying and also make sure that the score arrives before the web application period.

■Information
「TOEFL iBT® Special Home Edition」

■Information