2. 2018年度のニュース一覧
  3. 2019-2020 Doshisha University Student Exchange Program (Period A) : Details of the Internal Language Proficiency Test / Interview by the International Center Released!

Details of the Internal Language Proficiency Test / Interview by the International Center has been released!
Please check the following website for the detailed information.