2. 2017年度のニュース一覧
  3. 2018-2019 Doshisha University Student Exchange Program (Period B additional) : Details of the Internal Language Proficiency Test / Interview by the International Center Released!

Details of the Internal Language Proficiency Test / Interview by the International Center has been released!
Please check the following website for the detailed information.