2. 講演会・セミナー・イベント一覧
  3. エディンバラ大学からetandem(オンライン言語交換)のご案内

本学の協定校でもあるエディンバラ大学よりオンライン言語交換のご案内が届きました。
エディンバラ大学が提供するeTandem Globalというシステムに登録することで日本語(または他の言語)を
2年以上学んでいるエディンバラ大学の学生と言語交換することが可能です。
イギリスの文化にご興味のある方や語学力の向上を目指す方はぜひ登録されてみてください。
なお、CEFR Level B2以上のレベルが望ましいとされていますが、そのレベルでない方も登録は可能です。
詳しくは以下のメッセージ末尾のFAQをご覧ください。

The important thing is just to be open and interested, to communicate and to fave fun!

********************
Dear Student,

Are you interested in improving your English-speaking skills? Are you keen to learn more about UK culture and language? Then eTandem Global is for you!

eTandem Global is a virtual language exchange project managed by the University of Edinburgh where you can improve your English language skills while sharing your own culture and language.

How does it work?
If you register for eTandem Global, we will match you with a student from the University of Edinburgh for an online language exchange (initially from October to December 2020). You can choose to meet online once a week or more to practise your language skills – you will help your partner practise their Japanese, and your partner will help you practise your English! We will also be offering group Language Cafes.

How do I sign up for eTandem Global?
Take a look at our Frequently Answered Questions to find out more, and simply complete our short online registration form by Saturday 3 October at https://www.smartsurvey.co.uk/s/eTandemGlobal/

Any more questions? Email etandemglobal@ed.ac.uk

Our students look forward to meeting you!
詳しくは以下のメッセージ末尾のFAQをご覧ください。

********************
Dear Student,

How does it work?

2020年10月01日(木)~12月31日(木)
eTandemプロジェクトは10月から開始し、12月に終了の予定ですが、
1月からも継続する可能性があります。
学外
オンライン
  • 無料
  • 在学生
参加申込
  • 要申込
申込フォームから登録してください。
10月3日が登録〆切です。