2. 2018年度のニュース一覧
  3. 2019-2020 Doshisha University Student Exchange Program (Period B Additional) -Selection Schedule, Internal Language Proficiency Test & Interview by International Center Released!

Selection Schedule, Internal Language Proficiency Test & Interview by International Center have been released!
Please check the following website for the detailed information.