2. > 2016年度のニュース一覧(新着ニュース)
  3.  > 【国際課】 Message from "Go Global" Assistant-No.8, Miles/Kalamazoo College

毎週金曜日の12:30から14:30の時間帯に、GGA("Go Global" Assistant)として、Global Villageで活動を続けてくれているのは、リベラルアーツの名門校として知られる米国カラマズ大学からの交換留学生、Milesさんです。

Milesさんの明瞭な考え方やアドバイスに触れることで、グローバルや米国の素敵なものについてより理解を深めることにきっと役立ちます。 多くの皆さんからのコンタクトをお待ちしています。

Hello! My name is Miles McDowall. I'm from Kalamazoo College. It's a little university in the middle of the United States, so Doshisha University has been a big change. That said, I have had an amazing time here, and I would love to share it with all of you!
As the saying goes, language is a window into the world; speaking another language lets you see an entire new side of life. I think the best way I could give back to the Doshisha community is to give everyone an opportunity to look through that window, and conversation can be great practice for study abroad preparation or language tests aside.
So if you would ever like to work on your English, please come by the Global Village and have a chat! It's alright if you haven't had much practice--I'm here to help.

"Go Global" Assistant についての詳細は国際課オリジナルサイトでご確認ください。

国際課オリジナルサイト/外国留学 News & Information

miles