2. > 2016年度のニュース一覧(新着ニュース)
  3.  > 【国際課】 Message from "Go Global" Assistant-No.6, Sarah/University of Sydney

毎週水曜日の15:00から17:00にGGA("Go Global" Assistant)として活動いただいている、Sarahさんはオーストラリア、シドニー大学からの交換留学生です。

明るいSarahさんとの交流を通じて、仕事とプライベートとのバランスや、自然や異文化との協調を大切にしながら社会を築いているAussieの皆さんの考え方や価値観に触れることは、とっても楽しく有意義なものになります。

皆さんからのコンタクトをお待ちしています。

Hello!! :)
My name is Sarah and I’m from Sydney, Australia.
I’m currently an exchange student from the University of Sydney and will be studying at Doshisha until February 2017.

Studying abroad in Japan has been a long-term goal and dream of mine for many years now. Since I love Japanese culture and wanted to improve my Japanese skills, I figured the best way to get a firsthand experience and truly immerse myself would be by studying abroad here. Living and studying abroad gives you an insight into another culture, thus helping you to develop a deeper understanding of that country’s culture, language, history and customs.

By studying abroad, not only will you grow as a person but it will be a life changing experience. Through the new friends and people that you meet, the experiences that you share together, you will really learn a lot about yourself and make lifelong memories.

I’m very excited to be working as a Go Global Assistant this semester.
Please drop by and we can chat about study abroad or anything you’d like! I can’t wait to meet you all. See you soon!

"Go Global" Assistant についての詳細は国際課オリジナルサイトでご確認ください。

国際課オリジナルサイト/外国留学 News & Information

Sarah