2. > 2016年度のニュース一覧(新着ニュース)
  3.  > 【国際課】 Message from "Go Global" Assistant-No.4, Aimee/Doshisha University

毎週火曜日の14:30から16:30に、GGA("Go Global" Assistant)として皆さんに対応しているのは、マレーシアから同志社大学への留学生、Aimeeさんです。

Aimeeさんは、英語、マレーシア語、北京語、広東語、日本語に堪能で、成長を続ける東南アジアの中での、国や人種、価値観などの多様性に富んだ社会から得られた経験や意見は、グローバル人材を目指す皆さんにきっと貴重なものを伝えてくれます。

ラーニング・コモンズ、Global Villageで皆さんからのコンタクトをお待ちしています。

Hello everyone.
My name is Aimee (Yan Yee). I am a 2nd year undergraduate student majoring in Commerce. I’m from Kuala Lumpur, the capital of Malaysia. A country with many religions, mainly Malay, Chinese, Indian. You may see people who communicate in different languages in Malaysia and start wondering whether they understand what each other is talking about.
I love exploring new things and new places. Such as looking up stylish café near the campus, visiting places that I have never been. I chose to study abroad to Japan is because I was impressed with exceptional design and high quality of Japan products. Also, the perfected hospitality culture! I definitely in love with it!
I love making new friends. So, do not be shy and please feel free to talk to me. We can talk about Malaysia, Asia, and study abroad or if you have any interesting topics to share, I would love to hear. We can have free talk too! Besides, I sincerely hope that I could assist you if you have any questions about studying abroad and foreign languages studies. Hope to see you in Learning Commons!

"Go Global" Assistant についての詳細は国際課オリジナルサイトでご確認ください。

国際課オリジナルサイト/外国留学 News & Information

Aimee