2. > 2016年度のニュース一覧(新着ニュース)
  3.  > 【国際課】 Message from "Go Global" Assistant-No.3, Niall/Dublin City University

GGA("Go Global" Assistant)、3人目の紹介は、アイルランドで唯一、日本語・日本文化専攻を設けているダブリンシティ大学からの交換留学生、Niallさんです。

独自の伝統や文化、歴史を持つアイルランドから見たヨーロッパや世界についての視点は、グローバル人材を目指す皆さんにきっと有意義な気づきを与えてくれますよ。

Niallさんの勤務時間は、毎週月曜日ラーニング・コモンズで14:30から16:30です。 皆さんからのコンタクトをお待ちしています。

Hi, everybody! My name is Niall and I'm an exchange student from Ireland. I think the best way to learn a language is to experience the culture first hand. I chose to come to Doshisha because the students who came to my university were so helpful and friendly. If you have any questions about studying abroad feel free to ask me.

"Go Global" Assistant についての詳細は国際課オリジナルサイトで
ご確認ください。

国際課オリジナルサイト/外国留学 News & Information

emily