2. > 2016年度のニュース一覧(新着ニュース)
  3.  > 【国際課】 Message from "Go Global" Assistant-No.2, Alice/SOAS, University of London

ラーニング・コモンズ Global Villageで毎週月曜日の12:30から14:30に勤務いただくのは、ロンドン大学からの交換留学生、
Aliceさんです。

Aliceさんは、英国と日本の両方の価値観を理解し、日本語も堪能ですので、グローバル人材能力向上を目指す皆さんに、とっても貴重なアドバイスや意見を提供してくれますので、是非、コンタクトください。

Hi everyone! My name is Alice, and I am from England.
I am an exchange student from the University of London, SOAS and I am here in Kyoto for a year to study Japanese. I am very happy to be here and enjoying my time in Japan learning more about the culture and history as well as improving my Japanese!
Please feel free to come and talk to me about going on an exchange trip or anything else you need advice on. I will be in the Learners Common every Monday from 12:30-14:30.
I look forward to meeting you!

"Go Global" Assistant についての詳細は国際課オリジナルサイトで
ご確認ください。

国際課オリジナルサイト/外国留学 News & Information

emily